AKS-LogoFinal

 

 

Поштоване колеге,

колегиници адвокату Станојевић Невени која има 32 године је месеца септембра 2019. године дијагностификован карцином дојке, који се маја месеца 2020. године проширио са метастазама на јетри.

Од јуна до почетка октобра 2020. године је била на лечењу у Турској, Истанбулу, клиници “Medicana International”. Kако је та фаза лечења успешно завршена, Невена се вратила у Србију где се и сада налази.

Kао наставак лечења одређена јој је терапија у трајању од 1-2 године у виду “паметних таблета” које концентрисано делују на туморске ћелије и служе да очисте организам од малигних ћелија и спрече да се болест врати. Таблете се зову “Lynparza”, а њихова цена на месечном нивоу износи 6.500 еура.

Kако је Невена током годину дана лечења исцрпела сва финансијска средства, дошла је у незавидну ситуацију да јој наставак и успешан завршетак комплетног опоравка постаје неизвестан из материјалних разлога.

Овим путем позивају се сви адвокати Адвокатске коморе Србије да, у складу са својим материјалним могућностима, помогну лечење наше младе колегинице Невене Станојевић директном уплатом новчаних средстава на рачун :

310-6100100139371-79 NLB БАНKА

Невенин контакт телефон је 0606606140

Сами можемо мало, заједно можемо све.