AKS-LogoFinal

 

Поштоване колеге,

 

Први Закон о јавним правозаступницима усвојен је 28. фебруара 1862. и тај дан Адвокатска комора Србије обележава као „Дан адвокатуре Србије“. Ове године адвокатура Србије ће, низом активности обележити 158-у годишњицу свог постојања, иако баштини и дужу традицију на овим просторима.

Централна прослава 158-е годишњице адвокатуре у Србији и обележавање „Дана адвокатуре Србије“ одржаће се у суботу 29.02.2020. у  12,00 сати  у Београду на коју се позивaју и којој присуствују званичници Републике Србије, гости – председници или представници адвокатских комора из земаља у окружењу и европских земаља,  представници државних органа и правосуђа, најзначајнија професионална удружења и посленици наше професије. Тим поводом у Народном позоришту, биће приређена Свечана академија и  коктел.

Адвокатска комора Србије за госте и чланове Коморе приређује у суботу 29.02.2020. свечану вечеру у хотелу HAYTT REGENCY BELGRADE – Кристална дворана, ул. Милентија Поповића 5, са почетком у 20:30 сати. Коктел добродошлице за госте Адвокатске коморе Србије на свечаној вечери приређује се у фоајеу испред Кристалне дворане са почетком у 20:00 сати.

Улазнице за свечану вечеру по цени од 6.000,00 РСД могу се купити у просторијама Адвокатске коморе Србије или уплатом на пословни рачун 205 – 12358 – 68 са назнаком сврхе уплате и броја карата који се купује. Цена улазнице обухвата: мени (послужење на бази шведског стола), пиће и музички програм).

Позивамо Вас да својим присуством увеличате наше свечаности.

Такође Вас молимо за потврду доласка најкасније 3 пре дана одржавања свих догађаја.

Са уверењем да ћете са нама  поделити радост празника адвокатуре, с поштовањем

ПРЕДСЕДНИК АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Виктор Гостиљац, адвокат

 Програм обележавања Дана адвокатуре