AKS-LogoFinal

 

Са тугом обавештавамо да је из редова адвокатуре заувек отишао ВЛАДИМИР ШЕШЛИЈА, доајен српске адвокатуре који је обављао дужност председника Адвокатске коморе Србије од 2002. до 2009. године и председника Адвокатске коморе Београда од 1998. до 2002.године и који је носилац највиших признања Адвокатске коморе Србије.
Адвоката Владимира Шешлију су красиле све особине неопходне за бављење адвокатуром – образовање, одмереност, упорност, борбеност, са једне стране и пријатељство и етичност у поступању, са друге стране. У младости се бавио спортом који је допринео да се његове личне особине развију и да се успешно бави адвокатуром педесет година. У свом професионалном поступању је поштовао рад и достојанство колега и чинио да генерације младих адвоката на његовом примеру спознају темељне вредности адвокатуре и заступају интереси клијената уз поштовање Kодекса професионалне етике адвоката. За њега адвокатура је била начин живота и зато је предано радио и у органима коморе чиме је допринео унапређењу угледа професије, афирмацији адвокатуре и организације рада адвокатских комора.

Испраћај за кремацију биће на Новом гробљу у Београду у среду, 04.05.2022.године, у 09,30 сати.

Kомеморативни скуп одржаће се у сали Адвокатске коморе Србије, Дечанска 13/II спрат, у Београду, у четвртак, 05.05.2022. у 13,00 сати.