01.06.2016.

Поштовани,

Партнери Србија и Адвокатска комора Србије позивају Вас на предавање на тему ”Вештине заступања у кривичним поступцима – Главни претрес”, 09. јуна 2016. године, од 12:00 до 15:00, у просторијама Адвокатске академије, улица Дечанска 13, VI спрат, Београд.

Ово предавање део је Регионалног Е-learning Програма. У оквиру предавања, адвокати др. Вељко Делибашић, Јасмина Микић и Александар Поповић одржаће практичну вежбу, која ће бити снимљена и постављена на регионалну БРРЛН платформу.

Да бисте учествовали у овој симулацији, потребно је и да се региструјете на БРРЛН платформу, што можете учинити попуњавањем формулара на овој страници http://www.brrln.org/http/registration.php?mv=9 и да одгледате предавање др Вељка Делибашића које је доступно овде http://www.brrln.org/e-learning/course/index.php?categoryid=8

Потребно је да прође 24 сата да би Ваш кориснички налог постао активан.

Регионална платформа је бесплатна, доступна свим заинтересованим адвокатима, адвокатским приправницима и другим правним стручњацима из Региона.

Број полазника је ограничен.

Молимо Вас да своје присуство потврдите до 6. јуна, на адресу office@partners-serbia.org ili putem telefona na: 011/3231 551 i 011/3231 552.