AKS-LogoFinal

 

Поштоване колегинице и колеге,
обавештавамо вас да је Радна група Министарства правде за анализу кривичног поступка у циљу идентификовања и отклањања његових слабости и недостатака и израду радног текста Закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку окончала свој рад и да јавна расправа Министарства правде о предложеним изменама и допунама почиње 1. октобра 2024. године.
У прилогу је радна верзија текста Закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку. Молимо све адвокате да своје мишљење, сугестије и примедбе на текст доставе у што краћем року на и-мејл адресу Адвокатске коморе Србије a.k.srbije@gmail.com.
У вези са наведеним, обавештавамо вас да Адвокатска комора Србије организује округли сто на тему “Измене и допуне Законика о кривичном поступку” који ће се одржати у четвртак, 3. октобра 2024. са почетком у 14 часова у просторијама Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15, Београд. Позивамо све адвокате да у што већем броју узму учешће на округлом столу и потврде учешће најкасније до понедељка 30. септембра 2024. пријавом на и-мејл адресу Адвокатске коморе Србије a.k.srbije@gmail.com. Агенда догађаја је у прилогу.

Напомена: 23.септембра 2024. објављена је радна верзија текста Закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку, која је замењена 25.септембра 2024. нацртом који се налази у прилогу.

 Измене и допуне ЗКП-а  Агенда округли сто ЗКП