AKS-LogoFinal

 

Поштоване колегинице и колеге,

У наставку вести можете погледати допис ГИЗ-а са молбом за одговор на анкету “Оцена рада Управног суда од стране адвоката у Републици Србији”.

 

Поштоване колеге,

У сарадњи са Пројектом „Јачање владавине права у Србији“ који спроводи ГИЗ (Деутсцхе Геселлсцхафт фüр Интернатионале Зусамменарбеит) спроводимо други циклус анкете “Оцена рада Управног суда од стране адвоката у Републици Србији” која има за циљ да се установе евентуана побољшања у раду овог суда након спровођења дела активности усмерених на побољшање рада, већу ефикасност и транспарентност у раду Управног суда уз подршку наведеног пројекта.

Најсрдачније Вас молимо да одвојите мало времена и одговорите на анкету, којој можете приступити кликом на следећи link:  https://www.askallo.com/r070j4bf/survey.html

Имајући у виду да су адвокати препознати као еминентни актери у правосудном циклусу: Kомитет министара Савета Европе је истакао суштинску улогу коју адвокати морају да играју у побољшању ефикасности и квалитета судских поступака и, сходно томе, у консолидацији владавине права.

С тога је Ваше мишљење од највеће важности за процену квалитета услуге коју пружају судови и драгоцено је за обликовање препорука за побољшање.

Анкета је анонимна и сви одговори ће бити обрађени и коришћени искључиво као смернице за побољшање рада Управног суда Републике Србије.

Унапред хвала и све најбоље Вам желимо!