21.05.2018.

Адвокатска канцеларија Прица, смештена у центру града Београда (ул. Краљице Наталије 42/9, бивша ул. Народни фронт), има потребу за ангажовањем адвокатског приправника – волонтера ради обављања приправничког стажа.
Опис посла: обављање правних послова, предузимањем најразличитијих правних радњи, писање поднесака, уговора, заступање пред судовима и другим државним органима, свакодневна комуникација са клијентима, и сл.
Услови: завршен Правни факултет Универзитета у Београду, познавање рада на рачунару, пожељна вештина брзог куцања и познавање енглеског језика, поседовање возачке дозволе и сл. Потребно је да је приправник вредан, и да хоће да учи и да се усавшава. Такође, потребно је да је кандитат заинтересован за рад у адвокатури као трајном опредељењу у правничкој професији, а не да кандидату приправнички стаж служи као прелазно “решење” до проналажења неког “правог посла”, или искључиво ради стицања услова за полагање правосудног испита.
Заинтересовани кандидати се могу пријавити до 31.05.2018. године слањем биографије (ЦВ-а), и свог контакта на е-маил адресу: adv.aleksandraprica@gmail.com.
Такође, ради заказивања обавезног интервјуа, могуће је контактирање и на мобилне телефоне: 064/270-22-95,060/570-22-95.