14.02.2017.

Поштоване колегинице и колеге адвокатице / адвокати,

Немате довољно посла или нисте задовољни локацијом ваше канцеларије. Или напросто, осећате да, вам, није оптимална форма досадашњег рада из било којих разлога. Покушајмо да то решимо заједно.

Нудимо вам сарадњу према сваком договору базираном на обостраном задовољсту и интересу. Ако сте стручни, јако искусни и високо професионални. Године нису битне.

Поред тражених колегиница и колега за обављање адвокатски послова, тј. послова адвокатица/адвоката, желимо да допунимо претходни оглас о потреби Заједничке адвокатске канцеларије Ћеховић, Симовић и партнери за приправницама/приправницима, и то како на бази заснивања радног односа, тако и на бази волонтерског статуса.

Предност имају колегинице/колеге који би прихватили ангажовање на бази волонтерског статуса и височије просечне оцене у току студија на правном факултету. Друге колегинице/колеге нису искључене.

Молимо вас, сазнајте више о нама на  www.advokatibeograd.com или на фб страници “Заједничка адвокатска канцеларија Ћеховић Симовић и партнери” и јавите нам на један од телефонских бројева:  011 408 6 321, 064 128 0 700. или слањем e-mail поруке на адресу  omarceh@yahoo.com са вашим CV.