08.03.2023.

Адвокатској канцеларији из Београда, са седиштем на општини Стари Град, која претежно пружа услуге иностраним клијентима у области корпоративног и радног права, потребни вредни и одговорни адвокатски приправници, који су спремни да стекну потребна практична знања и вештине за самостални рад у струци.

Услови за кандидате:

– завршен правни факултет,

– познавање рада на рачунару (MS Word, Excel),

– основно знање енглеског језика, предност знање италијанског језика,

– пожељна је возачка дозвола, Б2 категорије

Будућем сараднику нудимо адекватну и сигурну финансијску подршку током приправничке праксе и обуке, уз могућност добијања подстицајних бонуса и награда за показани радни елан и успешну реализацију одређених радних задатака.

Истичемо да оно што нас разликује од осталих јесте озбиљан приступ и посвећеност будућем сараднику, који ће уз константан рад са својим ментором, увидети велики лични напредак већ у првој недељи. Уз нашу посвећеност и детаљне инструкције, будући сарадник поред брзог учења, развијаће и све остале неопходне вештине, као што су вештина решавања проблема – процена проблема, прикупљање релевантних информација, рашчлањивање проблема, анализа опција, дефинисање корака које је потребно предузети, затим вештина јавног наступања, вештина усмене комуникације, као и остале интерперсоналне вештине.

Заинтересовани кандидати биографију са пропратним писмом треба да пошаљу електронским путем.

Само кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор.