28.06..2023.

Advokat Aleksandar Ugljevarević (LMS Digital) je advokatska kancelarija koja se isključivo bavi pružanjem pravnih i poslovnih saveta tehnološkim kompanijama, startapima, advertajzing kompanijama i klasičnim kompanijama koje se u postupku digitalizacije. LMS savetuje klijente u Evropi, Americi i Aziji.

 

LMS pruža advokatske usluge u standardnim oblastima (ugovorno pravo, radno pravo, pravo intelektualne svojine, autorska prava, kompanijsko pravo), ali je dosta poslova je fokusirano na nove tehnologije i digitalni sektor. Svakodnevno sarađujemo sa ekspertima iz tehnoloških oblasti (digitalni marketing, informaciona bezbednost, porezi/računovodstvo, IT inžinjeri..). Praćenje novih tehnologija je osnovni preduslov da bi neko postao član tima LMS.

 

Neophodne kvalifikacije i potrebna znanja i veštine

 

Neophodno je da zainteresovani kandidati ispunjavaju uslove za upis u imenik advokatskih pripravnika, koji su propisani Zakonom o advokaturi.

Pored prethodnog, potrebno je da ispunjavate sledeće dodatne uslove:

 

– Odlično poznavanje govornog i pisanog engleskog jezika; – Odlično poznavanje rada na računaru (MS Office);
– Poznavanje prava Evropske unije;
– Sklonost/želja ka učenju novih tehnologija;

– Sklonost ka timskom radu, posvećenost ka radu u advokaturi, preciznost i odgovornost u radu.

 

Način prijave i sprovođenja konkursa:

 

Zainteresovani kandidati bi trebalo da dostave svoju biografiju na engleskom jeziku u PDF formatu, kao i prateću dokumentaciju (uverenje o završenom pravnom fakultetu, sertifikati o seminarima itd.).

 

Svi kandidati će biti obavešteni o ishodu konkursa u roku od 15 dana od dana isteka konkursa. Usmeni razgovor biće obavljen sa kandidatima koji uđu u uži izbor.


Dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti isključivo putem e-mail adrese: office@lmsdigital.rs.

 

Posao:

Rad u dinamičnom radnom okruženju sa fokusom na nove tehnologije (zaštita podataka o ličnosti, block- chain, e-commerce, GDPR, IT sektor, digitalni marketing itd.), adekvatna finansijska naknada i mogućnost nastavka rada u advokatskoj kancelariji i nakon položenog pravosudnog ispita.

Pored rada na standardnim advokatskim poslovima (ugovorno pravo, radno pravo, pravo intelektualne svojine, autorska prava, kompanijsko pravo), dosta poslova je fokusirano na nove tehnologije i digitalni sektor, te je digitalna pismenost neophodna.