09.05.2018.

 

Фудбалска репрезентација Адвокатске коморе Србије под вођством селектора адв. Нина Дошен Мајкића управо наступа на 19. Светском првенству адвоката у фудбалу у Барселони. У досадашњем току такмичења, наша репрезентација је освојила прво место у својој групи победивши екипу Марока резултатом 9:2, екипу Француске резултатом 5:0 и одиграла нерешено са репрезентацијом Русије 1:1.

 

Наша репрезентација 09.05.2018. у осмини финала очекује лакшег противника, обзиром да је освојила прво место у својој групи.

 

Својим играма и резултатом у досадашњем делу такмичења фудбалкса репрезентација Адвокатске коморе Србије је на сваки начин оправдала свој одлазак на светско првенство и достојно репрезентује нашу комору.

 

Наша фудбалска репрезентација, на овај начин не само да наставља традицију добрих резултата које су наше претходне селекције остваривале на првенствима, већ одржава континуитет присуства наше Коморе на спортским адвокатским манифестацијама на којима се остварују непосредни контакти адвоката различитих земаља и успоставља сарадња адвокатских комора.