AKS-LogoFinal

 

Поштоване колеге,

Савет Европе у оквиру програма о образовању за људска права за правне стручњаке (HELP) у сарадњи са Адвокатском академијом Адвокатске коморе Србије организује online курсеве на тему „Породично право и људска права“ који ће одржати предавач Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије и сертификовани тренер, адвокат Јасмина Микић и “Етика за судије, тужиоце и адвокате”, који ће одржати предавач Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије и сертификовани тренер, адвокат Ненад Војновић.

Kурсеви су планирани да почну у октобру.

Полазник курса може бити сваки адвокат у Србији, а максимални број полазника за један курс је 25 полазника. Полазници који успешно савладају курс, добијају сертификат Савета Европе и Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије.

Писане пријаве на курсеве заинтересовани адвокати подносе најкасније до 30.09.2022.године, а писана пријава мора да садржи: име и презиме адвоката, адресу седишта канцеларије, е-маил адресу и контакт телефон, уз обавезну напомену за који курс се односи пријава.

У случају већег броја пријављених, првих 25 према времену пријема пријаве, ће бити полазници првог курса, а за остале пријављене ће се накнадно организовати нови курс.

Пријаве се подносе на е-маил Адвокатске коморе Србије a.k.srbije@gmail.com