01.06.2016.

Poštovani,

Partneri Srbija i Advokatska komora Srbije pozivaju Vas na predavanje na temu ”Veštine zastupanja u krivičnim postupcima – Glavni pretres”, 09. juna 2016. godine, od 12:00 do 15:00, u prostorijama Advokatske akademije, ulica Dečanska 13, VI sprat, Beograd.

Ovo predavanje deo je Regionalnog E-learning Programa. U okviru predavanja, advokati dr. Veljko Delibašić, Jasmina Mikić i Aleksandar Popović održaće praktičnu vežbu, koja će biti snimljena i postavljena na regionalnu BRRLN platformu.

Da biste učestvovali u ovoj simulaciji, potrebno je i da se registrujete na BRRLN platformu, što možete učiniti popunjavanjem formulara na ovoj stranici http://www.brrln.org/http/registration.php?mv=9 i da odgledate predavanje dr Veljka Delibašića koje je dostupno ovde http://www.brrln.org/e-learning/course/index.php?categoryid=8 Potrebno je da prođe 24 sata da bi Vaš korisnički nalog postao aktivan.

Regionalna platforma je besplatna, dostupna svim zainteresovanim advokatima, advokatskim pripravnicima i drugim pravnim stručnjacima iz Regiona.

Broj polaznika je ograničen.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do 6. juna, na adresu office@partners-serbia.org ili putem telefona na: 011/3231 551 i 011/3231 552.