14.02.2017.

Poštovane koleginice i kolege advokatice / advokati,
Nemate dovoljno posla ili niste zadovoljni lokacijom vaše kancelarije. Ili naprosto, osećate da, vam, nije optimalna forma dosadašnjeg rada iz bilo kojih razloga. Pokušajmo da to rešimo zajedno.
 Nudimo vam saradnju prema svakom dogovoru baziranom na obostranom zadovoljstu i interesu. Ako ste stručni, jako iskusni i visoko profesionalni. Godine nisu bitne.
Pored traženih koleginica i kolega za obavljanje advokatski poslova, tj. poslova advokatica/advokata, želimo da dopunimo prethodni oglas o potrebi Zajedničke advokatske kancelarije Ćehović, Simović i partneri za pripravnicama/pripravnicima, i to kako na bazi zasnivanja radnog odnosa, tako i na bazi volonterskog statusa.
Prednost imaju koleginice/kolege koji bi prihvatili angažovanje na bazi volonterskog statusa i visočije prosečne ocene u toku studija na pravnom fakultetu. Druge koleginice/kolege nisu isključene.
Molimo, vas, saznajte vise o nama na www.advokatibeograd.com i/ili na fb stranici “Zajednička Advokatska Kancelarija Ćehović, Simović i partneri” i javite nam, što pre, na jedan od telefonskih brojeva:  011 408 6 321, 064 128 0 700. A možete to da učinite i slanjem e-mail poruke na e-adresu  omarceh@yahoo.com, sa vasim CV.