09.05.2018.

 

Fudbalska reprezentacija Advokatske komore Srbije pod vođstvom selektora adv. Nina Došen Majkića upravo nastupa na 19. Svetskom prvenstvu advokata u fudbalu u Barseloni. U dosadašnjem toku takmičenja, naša reprezentacija je osvojila prvo mesto u svojoj grupi pobedivši ekipu Maroka rezultatom 9:2, ekipu Francuske rezultatom 5:0 i odigrala nerešeno sa reprezentacijom Rusije 1:1.

 

Naša reprezentacija 09.05.2018. u osmini finala očekuje lakšeg protivnika, obzirom da je osvojila prvo mesto u svojoj grupi.

 

Svojim igrama i rezultatom u dosadašnjem delu takmičenja fudbalksa reprezentacija Advokatske komore Srbije je na svaki način opravdala svoj odlazak na svetsko prvenstvo i dostojno reprezentuje našu komoru.

 

Naša fudbalska reprezentacija, na ovaj način ne samo da nastavlja tradiciju dobrih rezultata koje su naše prethodne selekcije ostvarivale na prvenstvima, već održava kontinuitet prisustva naše Komore na sportskim advokatskim manifestacijama na kojima se ostvaruju neposredni kontakti advokata različitih zemalja i uspostavlja saradnja advokatskih komora.