AKS-LogoFinal

 

Poštovane kolege,

Prvi Zakon o javnim pravozastupnicima usvojen je 28. februara 1862. i taj dan Advokatska komora Srbije obeležava kao „Dan advokature Srbije“. Ove godine advokatura Srbije će, nizom aktivnosti obeležiti 158-u godišnjicu svog postojanja, iako baštini i dužu tradiciju na ovim prostorima.

Centralna proslava 158-e godišnjice advokature u Srbiji i obeležavanje „Dana advokature Srbije“ održaće se u subotu 29.02.2020. u  12,00 sati  u Beogradu na koju se pozivaju i kojoj prisustvuju zvaničnici Republike Srbije, gosti – predsednici ili predstavnici advokatskih komora iz zemalja u okruženju i evropskih zemalja,  predstavnici državnih organa i pravosuđa, najznačajnija profesionalna udruženja i poslenici naše profesije. Tim povodom u Narodnom pozorištu, biće priređena Svečana akademija i  koktel.

Advokatska komora Srbije za goste i članove Кomore priređuje u subotu 29.02.2020. svečanu večeru u hotelu HAYTT REGENCY BELGRADE – Кristalna dvorana, ul. Milentija Popovića 5, sa početkom u 20:30 sati. Кoktel dobrodošlice za goste Advokatske komore Srbije na svečanoj večeri priređuje se u foajeu ispred Кristalne dvorane sa početkom u 20:00 sati.

Ulaznice za svečanu večeru po ceni od 6.000,00 RSD mogu se kupiti u prostorijama Advokatske komore Srbije ili uplatom na poslovni račun 205 – 12358 – 68 sa naznakom svrhe uplate i broja karata koji se kupuje. Cena ulaznice obuhvata: meni (posluženje na bazi švedskog stola), piće i muzički program).

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate naše svečanosti.

Takođe Vas molimo za potvrdu dolaska najkasnije 3 pre dana održavanja svih događaja.

Sa uverenjem da ćete sa nama  podeliti radost praznika advokature, s poštovanjem

PREDSEDNIК ADVOКATSКE КOMORE SRBIJE

Viktor Gostiljac, advokat

 

 Program obeležavanja Dana advokature