AKS-LogoFinal

 

Advokatska akademija Advokatske komore Srbije i Misija OEBS-a u Srbiji organizuju seminar na temu „Sporazumi javnog tužioca i okrivljenog i odlaganje krivičnog gonjenja“, koji će se održati 23. novembra 2021. od 18 do 19:30 časova u sali Advokatske akademije Advokatske komore Srbije u Beogradu (Dečanska 13, VI sprat).

Razgovor će voditi i na pitanja učesnika odgovarati advokati Aleksandar Popović i Jugoslav Tintor.

Cilj seminara je da advokati, kroz razgovor sa kolegama i razmenu iskustava, unaprede znanja i veštine potrebne za zastupanje u krivičnom postupku.

Zainteresovani advokati i advokatski pripravnici prijave mogu poslati do ponedeljka, 22. novembra na e-mail adresu: a.k.srbije@gmail.com.

Svim učesnicima preporučujemo da pre seminara pogledaju snimak diskusije na temu kojoj je posvećen, dostupan na youtube kanalu Advokatske akademije AKS: https://www.youtube.com/watch?v=g9tuvPdiHJA

Ujedno preporučujemo i Priručnik za postupanje advokata u krivičnom postupku, čiji su autori advokati Vladimir Beljanski, dr Veljko Delibašić i Jugoslav Tintor, a izdavači Misija OEBS-a u Srbiji i Advokatska komora Srbije. U pdf formatu možete ga preuzeti ovde: https://aksakademija.edu.rs/download/prirucnik-za-advokate.pdf

 Pozivno pismo za seminar